#SuzanInformerar

with Inga kommentarer

Så var det dags. Efter mycket om och men så är det bestämt. Jag ska starta en blogg. Ja, eller snarare: Jag har startat en blogg. Namnet på bloggen kommer från min tagg #SuzanInformerar, någonting jag flitigt använder på Twitter när jag twittrar om sådant jag anser är matnyttigt. Detta oftast inom ämnet ”digitalt”. Ok, alltid digitalt.

 

Målgrupp för bloggen

Alla som jobbar och/eller intresserar sig för digital kommunikation.

Jag tipsar då gärna om program samt andra typer av verktyg för att underlätta det dagliga kommunikationsarbetet av olika slag.

Content marketing ligger mig varmt om hjärtat. Jag är en av dem som tror att det är lösningen problematiken kring adblockers. Och svaret är ja: jag har adblockers av olika slag, jag med. Precis som alla med blockerartjänsten så även jag föredrar kvalitetsläsning över ”missar-du-detta-så-går-du-miste-om-världens-bästa-erbjudande”-annonser.

Och hur skapar man content marketing á la kvalitet? Det och annat inom kommunikation kommer du kunna läsa här!

För övrigt skriver jag artiklar för Dagens Analys. Där kan du läsa om hur man implementerar ”det senaste” i marknads- och kommunikationsavdelningar. På DA skriver jag alltså mer om implementering av diverse arbetssätt och hör skriver jag mer om verktyg. Ämnena kommer då och då troligtvis gå lite in i varandra men den gemensamma nämnaren kommer alltid vara digitala lösningar.

 

Så något.

Allt gott! (För att tala i branschspråk)

/Suzan

 

 

 

Leave a Reply